Frieri på Idol ! :D

EN KILLE I PUBLIKEN FRIA TILL SIN SAMBO REBECKA I DIREKTSÄNDNING PÅ IDOL FÖR NÅGRA MINUTER SEN !
HUR GULLIGT SOM HELST! :D
lägger nog upp videon när den kommit upp på youtube!


Shopping i Stockholm idag!




NY VÄSKA !

   

Hemma från en lång dag i huvudstaden , den ända jag fick med mig hem var en ny väska! Ganska fin ändå, eller vad tycker ni ? :)Jossan, grattis nu fåru tillbaka din, tack för lånet sötnos!
Jag stötte aldrig på Louise tyvärr, men jag hade trevligt iaf.  :)

Längtar tills imorn! Eller ja.. det har ploppat upp ett litet problem, som jag måste ta itu med, men det ordnar siig! Hoppas jag..
Det blir alltså en härlig kväll ute med Fanny, Jackie, Louise & Malin! :)

Gud vad mycket länkningar det blev , snäll jag är ! (y)
Hur som helst , tryck på sista bilden på min syster, den är en supergullig klubba som det står "I Love You" på, till hennes pojkvän, han var i Stockholm igår och hade köpt någonting till henne också, hur gulliga är dom inte? :o
Så små och så kära! :) <3


Där Havet Slutar.


Jag fick slänga mig in i duschen idag efter att ha kollat på "där havet slutar" en film på tv alltså, missade lite i slutet och i början, men den var sjukt bra, och ledde till en del tårar.
Den handlar om en mamma som tappar bort sin son som är 3 år på nått hotell eller liknande, hon har två barn till men det är Ben som har försvunnit, dom hittar honom inte fören efter 9 år när dom har gett upp fallet. Det visar sig att han bort några kvarter bor i en annan familj, och det leder till ett och annat, den är sjukt bra och supersorglig!
Och jag vill se den igen från början till slut!


Sedan kom mormor och morfar.

Kalla mig pluggis, men jag har faktist pluggat lite franska och svenska. Men det beror bara på min kära mormor och morfar som vill att det ska gå så bra för mig i skolan, vilket är gulligt i och för sig, men kan ju vara lite jobbigt ibland också. Haha, men dom har faktist hjälpt mig många gånger och jag har fått mycket bättre resultat än vad jag hade fått om jag hade pluggat själv, så det är ju bra.

Dom råkade även avslöja att mamma tänkte ta med mig (och maja?) till Stockholm och shoppa imorn! Hur nice? Och Louise ska ju också dit med sin mamma, så vi kanske ses ? ;D  Fast jag vet ju faktist inte än om det blir så, men man kan ju alltid hoppas, jag behöver så mycket just nu, bl.a SKOR!

puss


FUCK !

HELVETE! Jag märkte nu, att skitmånga av mina bilder på bloggen har försvunnit, för att jag tänkte rensa bort lite, men jag trodde inte att bilderna på själva bloggen skulle försvinna... Det är därför det är kryss (X) istället för en bild, om det inte är bara jag som ser det?  Ni kanske inte förstår vad jag menar, men jag kan inte göra något åt det tyvärr :( Tror jag?  Jaja, jag får väl leva med det..

Titanic utställning i Stockholm



  

Var på Titanic utställningen i Stockholm idag, man fick tyvärr inte ta bilder på själva utställningen, men det var häftigt! Man fick se massor med saker som funnits på båten. Var där med kusinerna, lillasyster och morfar :)


Kladdkaka ist för chokladbooollar




Det blev kladdkaka istället, lillasyster hjälpte mig, och det blev riktigt lyckat! :)

Louise har en veckans blogg tävling, och om ni tycker jag borde vinna, kan ni rösta nu! :)

Old pic.


Känns som det kommer bli massor med små inlägg idag, då&då.

Bra eller dåligt?
För nu, kära vänner, ska jag ner i köket och först och främst göra disken, och sedan ska jag kolla efter ingredigenser till chokladbollar, negerbollar eller kokosbollar , kalla det vad du vill! Saken är det att jag blev sjuukt sugen och det är sjukt gott ! Inte sant ;) ?


ÄÄÄLSKLING ! <3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hemma-Louise-Bälinge-Stan-Lövstalöt-Bälinge

Igår hade jag en riktigt kul! Jag åkte först hem till Louise där vi knapt gjorde någonting innan vi skulle till bussen igen för att åka in till stan. Vi cyklade på världens cpcykel! Den ända dom hade utan punka, den hade ingen pakethållare, så vi fick skjusa på sadeln, som åkte bakåt, så den liksom stod upp på något konstigt sätt? Svårt att förklara, haha. Men vi klara oss ända fram till bussen, som vi då missade. Och nästa gick om mer om en timme.
Jag hade inga pengar på mobilen, och louise har ju ingen mobil för tillfället, så vi gick till andrea där vi låna tfn. Louise mormor skjusa oss till Bälinge där vi tog en buss. Där hade vi lite skojj, och sedan gick vi på bio med Fanny, allt för min syster , - Skitsorglig, men asbra.

Efter det blev det så att Fanny ville åka hem, och Louise och jag tog bussen till Louise mormor och morfar, där vi gjorde ett litet besök och sedan gick vi till Bälinge och det blev en låååååång pratstund. :)
I Bälinge vare dött och vi åkte hem till mig vid 11 typ.
Nu har Louise har åkt till stan för att bränna näsan, ja, det menas alltså med att hon ska bränna den så hon inte ska blöda näsblod mera, eftersom hon har gjort det typ varje dag i några veckor.

Hur som helst, det här blev ett ganska långt inlägg. Hoppas ni palla läsa (a) mohaha.
Nej nu ska jag sluta
Eller det ska jag inte alls!
Får se om det kommer en gullig bild på min gulliga syster och hennes gulliga pojkvän in på bloggen lite senare, efter som dom är här idag, och jag måste få fota dom ! :o (a) Dom är sötast!


Gammal bild, Louise Fanny Jag.


Snart så lilla älskling.. bara 2 månader ju.

Jag sitter här och drömmer om min dator... Okej, inte min än, men den kommer ! Ni förstår, mamma har köpt en bärbar dator, och jag har ju viljat ha en hur länge som helst, men har aldrig råd. Och denna var på Rea! Fattar ni?! REA! Och hon köpte ingen till mig.... :'( buhuuu, jag fick typ tårar i ögonen och allt, när jag satt och titta på den, och min brorsa tyckte jag var världens tönt.. men hallå?! Haha, jag är ledsen :( Så jag har försökt få mamma att köpa en till mig också så betalar jag henne dom pengar jag inte har sen.. jag har försökt med att skippa månadspengen, hjälpa till med mera sysslor, lära mig tvätta, göra disken oftare och städa oftare. Men ja.. det gick ju som det gick. Mamma peppa mig istället till Rean efter jul, då brukar det tydligen vara mycket bättre rea. Så nu sitter jag och väntar på att två månader så svischa förbi, tack. Och igår vare faktist exakt två månader kvar till julafton, härligt! En dag mindre idag. :)

Ni har väl inte glömt att ändra till vintertid? Det skulle man ju inatt, så stackars er som var tvunga att jobba idag, ni fick sova en timme mindre ;D


jag älskar min Farmor oerhört



Jag sitter här och lyssnar på Ane Brun, hon har en så
underbar röst, jag döör!
Hör själva:


Vad tycker ni? :)

Ikväll händer ingenting, och jah vet inte vad jag hittar på imorn, men det dyker väl kanske upp något?
Jag har iaf bestämt mig för att träffa min lilla farmor någon dag på lovet, för jag träffar aldrig henne :( Det blir alltid så, och det är väldigt tråkigt faktist, för min farmor är underbarast och bäst :)! Haha, hon är så gullig, för hon pratar så himla mycket! Jag fattar inte hur hon kommer på allt hon ska säga under en så kort tid. Thihi
 i
löööööve you ♥


Michael Jackson - Smooth Criminal

Idag har jag bara lyssnat på
Michael Jackson

och städat lite över allt i huset för att göra lilla mamma lite glad. :)
Jag fick ryck och börja sminka mig lite extra fint idag också (a)
Jag har sånna dagar ibland haha.
Hur som helst, jag har inget att berätta, men det kommer kanske fler inlägg idag som är mer värda att läsa.. vem vet? ;)



Hello, I'm emooo

Ska börja med att ursäkta för dålig uppdatering, igen...

Hur som helst var skolan inte bara lite kul, eftersom jag louise & fanny klädde ut oss till emon för en dag.
Och kan jag säga mer än att vi var sjukt coola och skrämde folk?
Haha, jag äger på att hålla minen! Jag kunde kolla på vem som helst i evigheter utan attt börja skratta, och ja, folk tyckte jag var läskig ;)

Tänk att vara emo på riktigt, gud så mycket kommentarer man skulle få, vi fick en del idag.
Men att stirra och gå fram och snacka kort gjorde en del bara liiiite nervösa va?
Mohaha



 
ursäktar lite fula bilder på mig menmen


louise var ball ;)



ja den här sista bilden är från fannys blogg för hon var lat och orka inte skicka en på sig själv x) menmen
men här är vi ;D

Haha ja, vad vore skolan utan oss? :')
Pusshej jag ska uppdatera bättre på lovet!


Mmmmmmm

Nu ska jag äta super god tacos, en söndagskväll!
Min mage kurrar sjukt mycket såå
CYA suckers :D

Snart höstlov... håll ut!

Nu sitter jag och skriver om leukemi... det går väl bättre än vad det har gjort tidigare men jag har fortfarande sjukt mycket kvar att göra. Men jag kämpar på och det kan ju bara gå framåt, eller hur?

Hur som helst så har vi ju vart och kollat på två hus idag, jag gillar ju fortfarande det första av dom som jag skrev lite om igår, och jag hoppas att det blir det huset vi köper om vi köper något. Budgivning nästa!

Nej nu ska jag väl fortsätta jobba, har ju franskaprov och engelska prov i veckan också. Men efter det så är det dags för... Höstlov! :D Gud så skönt det ska bli!

xoxo


Dålig uppdatering, ska försöka bli bättre.

Pitbull - Hotel room


JAG VEEEET, USEL UPPDATERING DEN HÄR VECKAN!

Jag har bara pluggat och sånt skit så jag har inte hunnit med datorn någonting alls, om jag ska vara ärlig så håller jag på med lite plugg lite då&då nu också när jag orkar.. skolan tar kål på mig. Jag överlever iallafall.
Igår var jag på stan med mamma och maja, jag skulle köpa skor men det blev bara blåa mjukisbrallor och mina efterlängtade örhängen som är på nu varje dag som vanligt! :) Jag var i Gränby med mamma idag och leta skor igen, men det blev inga där heller.. bara svarta strumpbyxor och en vanlig vit tröja.


Hur som helst..
Du som inte lyssnar på låten åvan gör ett litet misstag.. den är skön!

Ikväll ska bara äta god marängswich, hur gott?! Haha, sen ska jag väl fortsätta med plugget... Och imorn ska vi ta och kolla på två hus, :) Älskar verkligen ett av dom, Och det ska bli vårt!


bild från igår på mig och syster


I skolan

Just nu sitter jág i skolan, och jag kan inte skriva med det här tangentbordet!

Det har snöat idag!!! :O shit asså, jag var fett trött för ett tag sen, och frukosten spenderades vid varma brasan :)) ochdå började jag längta efter julafton, är det bara jag eller? OCh vips såbörjar det snöa :D


Aja nu måste jag fortsätta skriva om leukemi... pusshej


Suck on that

jag kom hem idag efter skolan och skulle kolla på Ghost Whisperers, men jag slockna. Mina ögonlock kämpade imot mig hela tiden när jag ville fortsätta att kolla men nänä.. det fick jag inte. Sov till typ 6, då det var middag.
Nu har jag pluggat No och ska snart in i duschen och sen tänker jag sooova.


SUCK ON THAT MAGNUS!
 lalalala
Godnatt


En sak avklarad



yeeaah! Klar med deckarn.

Det finns ingenstans att ta vägen.

Igår vaknade jag ursent, halv2. Fick skynda mig att göra mig i ordning och sen åkte Louise & jag till affären och handla tårtgrejer, läsk och chips. Sen gick vi till Malin, där fixa vi allting men fick jättemycket hjälp av Madde, tack för det! Annars hade vi nog inte hunnit :) Sen kom våran Fanny, vi åt massor, hon fick sina presenter och vi hade superkul som vanligt :) Senare gick vi ut en liten stund, svinkallt! Efter det blev det film. Sen sova. Haha, ja, jag hoppas Fanny vart nöjd över allt. :)<3 
Bilder kommer sen.

Nu sitter jag har och mår skit igen, ska det bli en vana en vecka till eller?
Det pallar jag verkligen inte, men det är väl bara att försöka kämpa sig upp och göra sitt bästa i skolan, vi har Noprov den här veckan, jag har inte pluggat nånting.. och just nu sitter jag och skriver på deckaren som ska in nån dag i veckan, försöker bli av med den, och nästa vecka har vi franska prov..
ge mig en lugn stund?!
Har utvecklingssamtal imorgon också, typ kvart över 7?! :O Hjälp mig...
Just nu känner jag mig allmänt död, vill bara sova och slippa all stress och plugget. emo.....


Jag har tänkt på en sak, inte första gången idag kanske men asså, lärarna säger att vissa saker får vi göra på vår fritid istället för i skolan och då är min fråga , vilken fritid?! Vi har ingen fritid, för när vi inte går i skolan ska vi sitta och plugga bort vår fritid, med tex prov uppsatser och bara massa läxor? Vilken fritid menar ni egentilgen, den tiden efter när vi har tagit studenten?
Jag blir bara så trött...


Jag säger bara ett ord... SEGERDANS

hahahah jag skrattar nästan så jag kissar på mig, jag har sjukt kul just nu och det är endast för att jag och bästavänfaaaaantan har så jävla sjuk humor, hahaha jimmie har lite problem på MSN för vi skriver så lika.. xD hahaha jag dööööör !! hahhahaha SEGERDANS MORMOR


Paint ♥ Fanny ?

Ja, jag har ju ritat så himmla fint här för jag har haft tråkigt, haha men rätt duktig är jag väl på paint va? :D
Tjaa.. funderar på om jag ska lägga mig i tid ikväll, så man har sovit ut till imorn när det blir en härlig lördagskväll med älsklingarna, mohahaha fanny kommer ha sin bästa födelsedag ever, klart! :)<3




FJ

FN


I love you Mother

Blev inget inlägg igår, skola stan dans, hem, tv, sova.
Japp, så såg min dag ut igår.

Jag är fortfarande sjuk.. och både idag och igår har jag fått höra
- ÅÅÅK HEM SJUKA MÄNNISKA!
Tja.. nått i den stilen. Haha, men vad gör man inte för sin lilla Fanny? jo man stannar och göra henne sällskap i dryga skolan. Jag mådde sämst idag från när vi skulle ha No sen vare lunch, åt typ ingenting, ingen aptit.. sen blev det att man nästan låg och sov på fritidsgårn, riktigt skönt faktist! Sen var det Idrott, jag hoppa över den, för annars hade jag troligtvis nästan spytt. Ja.. så trevliga har min Torsdag och Fredag varit. :)

Vill tacka alla som kommentera i förra inlägget och hjälpte mig lite (a)  fortsätt så

Hur som helst, jag vilar antagligen massor idag så jag är pigg imorn, då ska ju Malin Louise och jag fira Fanny! Gud så kul det ska bli! :o


Trött, osminskad, sjuk



Man får sån jävla lust att dansa när man hör den här! Har alltid älskat den :)

Jag behöver *ER* hjälp!

Jag vet, superfin bild! (Y)



Jag bara måååååste ha en!

Men jag kan inte välja själv, jag är så dålig på sånt här, vilken tycker ni är finast?
Asså om jag skulle köpa en så hade jag tänkt mig en Stor tröja ingen tajt,
eller vad skulle vara finast?
Guuud ni bara måste hjälpa mig nu!
Kommentera nu!!
Första tröjan är killmodell, resten tjejmodell, så hjälp mig nu! :O
Asså det är ju fint när bara namnet står, men det är ju gulligt med en bild.. ååh, ah.


Spöken eller råttor? :S

Okej.. HJÄLP MIG!!!!!

Lypsyl tider ..

Ja, tydligen stavas det Lypsyl vilket jag tycker är vääldigt fult det borde väl ändå stavas Läppsyl eller nått liknande här i Sverige. Haha eller vad tycker ni?

Är det bara jag som får otroligt torra läppar när det blir kallt? Jag blir liksom torr över hela läpparna och sedan på sidan om i mungiporna, se här

Och även lite längre ner..
(Inte mina läppar på bild)

Därför går jag alltid runt med mitt "Lypsyl" - Nu när jag har fått det
Och på kvällen använder jag en så kallad Night Cream från Mary Kay.
Så ni som har jätte torra läppar rekomenderar jag den krämen för dig, för den är as bra, mitt är redan borta.
Så om ni känner nån som jobbar inom Mary Kay, - Köp den!
Och jag har ju min mamma, så jag kan få när jag vill , lalalala (aa)


Dålig bild, jag vet men där är den iaf.

Jag bjuder på 10 sanningar om mig själv


Jag tror på spöken, och att det spökar i mitt hus
Jag älskar Musses klubbhus på toon disney
Jag är mörkrädd
Jag har jättelätt för att komma ihåg personer & namn
Jag kallades Fannyface av mina fastrar när jag var liten
Jag sover helst inte ensam, för jag har svårare att sova då
Jag är väldigt lat även fast jag inte vill
Jag kommer alltid med dom sjuka kommentarerna i slutet av ett skämt
Jag dagdrömmer minst en gång varje dag, och hittar på som "historier" i huvdet som jag själv följer
Jag tror alla tycker jag låter helt störd nu :)


I'm ill

Här sitter man och inte mår så speciellt bra.. nej jag är hemma idag.
Jag mådde skit i morse och när jag skulle gå upp från fotöljen vet jag inte vad som hända men jag börja vingla jävligt mycket, så lillasyster tröck ner mig i soffan och sa
- Du ska vara hemma!
Sedan hämta hon min mobil, och mitt täcke, satte på tv:n och gav mig hennes tofflor, hon är för rar min lilla flicka ♥
Nu ska jag börja skriva rent på min deckare (Nej jag är absolut inte klar än) men jag måste börja snabba på lite nu, så jag börjar skriva rent och om min deckarhjärna är på idag fortsätter jag skriva.. massor i hope.

Jag har inte ätit nånting alls idag det finns inget jag är sugen på hemma, och inget jag är sugen på alls. Får väl se om jag ändå trycker i mig något.
Sedan får jag väl lyssa på min älskling när han sjunger och se om det blir lite bättre.
Nej nu ska jag börja skriva på deckarn,
Ha en bra dag alla sjuka & friska!


Mysiga tofflor i höstkylan, great! :)

Sent inlägg.. jag vet.
När jag kom hem blev det lite problem med lillasyster som har allvarligt seriösa dampproblem.. ajaj.
Men jag brydde mig inte om henne, det blev mammas goda bullar och mjölk, istället
I love!


Och av mamma fick jag mysiga fårskinnstofflor perfekta nu i kylan, 
- Tack mamma :)!



Gulliga Frida ska fixa en ny header till mig , och jag är fett glad för det!
Thank you :)
Hur som helst, snart ska jag dra och göra mig i ordning, läsa Massor och sova.
Godnatt ♥


My loooooooove

Kanelbullensdag

Idag vaknade jag av gulliga Molly, mormor och morfars hund alltså. :)
Sen dess har jag faktist varit ganska duktig idag, jag har damsugit, varit ute och gått och flyttat kaninerna till vinterburen. Men jag har ju förstås goffat i mig massor med bullar, för det är ju kanelbullensdag idag. Tyvärr blir det mera gott ikväll, och tyvärr menar jag med att jag blir tjock.. vi ska få chokladpudding, och hur gott är inte det på en skala?! Menmen, jag ska faktist ut och springa imorn och på onsdag, jag är så duktig!
Jag sitter och knarkar Justin Bieber låtar hela tiden dygnet runt.. han är ju så underbar :)<3
Nej, nu ska jag ner och tjocka.. Pusshej!



I LOOOOVE YOU <33333


GRATTIS FANNY MIN UNDERBARA ÄLSKADE BÄSTA VÄN












Louise and Fanny

Datorn har jag inte tänkt på något alls dom senaste dagarna, jag kommer knappt ihåg dom. Det är som jag har legat i koma. Haha, okej jag kommer väl ihåg lite men iaf.
Igår och iförrgår var jag och Louise på stan, senare igår åkte vi och kolla på killarna som spela hockey, och förlåt om jag säger det men dom sög igår! Efter det åkte vi hem och trodde vi skulle se på "värsta skräckfilmen" men inte då, det var världens drygaste och det var bara liiite läskigt dom sista 10 minuterna.

Denna rekomenderas inte!

Den såg inte ut så på framsidan för oss, men det är den.


RSS 2.0